am inteles ca atunci cind este verde,dar ce ma surprins la ei ca planta sint foarte rezistenti la boli,persoana de unde i-am luat avea si castraveti obisnuiti linga ei,care erau atacati de mana si de altele...iar linga ei pilcul de castrav.amarera un verde-negru ca planta fara urme de boala pe plante
Interesant!Chiar daca are gustul amar se combina cu alte legume,la salate.Rezistent la boli este si kiwano.Am avut si in gradina si in solar.Cel mai bine a mers in solar,au ajuns la maturitate(s-au copt),iar cei din gradina,i-a prins bruma pe 1-2 oct.
aici nu prea stiu sa va raspund ,eu am incercat cind era galben si sincer nu mi-a placut datorita gustului foarte amar,altceva la el nu am simtit,am inteles ca este recomandat pt diabetici
am citeva seminte si anul asta am zis sa pun si eu ,vazind ca sint rezistenti la boli;apoi am sa-i incropesc in cite o salata cu rosii tot din curte ,1-2 ardei iuti,ceva ulei masline si e sanatate ....zic eu
Procedezi foarte bine!Da,e sanatate curata!Mai ales primavara,papadia,susaiul-faci salata cu putin ulei-ajuta la detoxifierea organismului.Avem ierburi folositoare pentru sanatate,la picioarele noastre,dar nu dam importanta
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.